Hatay
BIST10643.58
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6
BTC/USD67246.916

İŞADAMI SERDAR ÖZYURT'A COŞKULU KARŞILAMA

Mühimmat Fabrikasını Hatay'a kuracak olan Hataylı Hayırsever ve iş Adamı "Özurt Silah Sanayi A.Ş." Yönetim kurulu Başkanı Serdar Özyurt kurulacak Fabrikanın sahasında iş makinelerin hafriyata başlaması Hatay'lı Vatandaşlarda büyük heyecan yarattı.

iş insanı Serdar Özyurt'un İstanbul'dan Hataya gelişinde kalabalık bir topluluk Topboğazına giderek görkemli bir karşılama yapıldı.
Topboğazında vatandaşlarla tek tek tokalaşan özyurt duygulu anlar yaşadı. kalabalık bir araç konvoyuyla Karlısu mahallesindeki evine geçerken Kurbanlar kesilerek, davul zurna ve havai fişekle karşılandı.

60 Milyon Dolarlık bir yatırımın Hatay da yaklaşık 1000 (Bin) kişinin istihdam edeceğini yeniledi.
burada Basın Mensuplarının sorularını yanıtlayan Serdar Özyurt, yaklaşık 60 Milyon Dolarlık bu Fabrikanın ilk kazmanın vurulmasının gururunu yaşadığını söyledi, "heyecanımızı, moralimizi bozmaya çalışanlar oldu, bu Adam buraya Fabrika kuramaz, diyenlerin aksine heyecanımızdan hiç bir şey kaybetmeden işimize bakıyoruz, Allah izin verirse tam bir yıl sonra bugünlerde açılışını gerçekleştireceğiz, Hatay İlimize, Ülkemize, ve hepimize Hayırlı olsun inşallah" dedi.

Son Eklenen Videolar

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar