Hatay
BIST10643.58
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6
BTC/USD67027.046

HASSA HALKI MEHMET SAVAŞ'I BAĞRINA BASTI

HBB Fen İşleri Saha Amiri Mehmet Savaş, Hassa Ardıçlı Mahallesi'nde küçükbaş hayvan üreticileri tarafından coşkuyla karşılandı. 

Suriye Sınır Bölgesi'nde hayvancılık yapan Sugediği ve Kındıralık Çobanları Mehmet Savaşla buluştu. Eski Hassa Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Ay tarafından organize edilen toplantıya çoğunluğu çobanlar olmak üzere toplumun her kesiminden vatandaşlar katıldı.

Son iki aydır köy bağlantı yollarında asfalt çalışması yapan HBB Hassa'da iyi bir ivme kazandı. Yüzde 89 Ak Parti'ye oy çıkan Amanosların zirvesindeki Güvenç Köyü'nün yolları dahi sıcak asfalt yapılması, Hassalıları mutlu ederken, Amanosların eteklerine gelinlik kızın boğazındaki gerdanlık gibi dizin dağ köylerini asfalt ile donatılması, Hassa'nın her kesiminden takdirle karşılandı. 

Özellikle Söğüt Köyü'nün Hassa merkezle beraber sıcak asfalt la donatılması, siyasetten çok hizmetin gereği olarak değerlendirildi. Köy yollarının sıcak asfalt ve sathi asfaltla donatılmasının yanında yıl boyu arazilerdeki üretim yollarının düzeltilmesi üzüm hasat günlerinde üreticilerin yüzünü güldürdü. 

Hayvan üreticileri ile yapılan toplantılarda, üreticilerin sorunları dinlendi. Arazi ve köy yolları konuşuldu. Yapılan ve yapılması gereken hizmetler konusunda istişareler yapıldı. 

HBB Saha Amiri Mehmet Savaş yaptığı açıklamada, "Bizler hizmet gayesi ile ayrım gözetmeksizin gayret göstermeye çalışıyoruz. Bize şu kadar oy çıktı, bu kadar çıktı gayrısını taşımıyoruz. Hizmet ihtiyacı olan memleketimizin değerli insanlarına en güzel hizmeti sunma gayretindeyiz. Niyetimiz halistir. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim en büyük hedefimizdir. Hizmet yolumuzda bizim yanımızda olan muhtarlarımıza, STK'larımıza ve toplumumuzun değerlerine teşekkür borçluyuz." dedi.

Halkla buluşma toplantısına ayrıca Hatay Damızlık Birliği Başkanı Mustafa Bağrıyanık, hayvan üreticileri ve vatandaşlar katıldı.

Son Eklenen Videolar

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar