Hatay
BIST10643.58
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6
BTC/USD67089.793
Mustafa Zeki OĞUR

Mustafa Zeki OĞUR

Mail: htyhaberajansi@gmail.com

LÜTFÜ BAŞKAN PROJE ÜRETİYOR, PEKİ YA SİZ...?

LÜTFÜ BAŞKAN PROJE ÜRETİYOR, PEKİ YA SİZ...?

Siyaseten bitik, halkta karşılığı olmayan ve esamesi bile okunmayanlar sırf gündem olabilmek adına bazen komik duruma düşebiliyorlar.

Memlekete bir çivi dahi çakmayan, halka hiç bir faydası dokunmayan, iyi-kötü günde milletin yanında olmayan, ancak oturduğu yerden prim yapmak isteyenlerin çoğunun sosyal medya hesabı üzerinden ahkam kestiklerine şahit oluyoruz.

Zaman zaman birilerine ayar vermeye de çalışır bu zat-ı muhteremler..!

Daha doğrusu kamuoyu nezdinde öyle algılanmasını isterler ve hikayeden de olsa kendilerini güçlü göstermeye özen gösterirler.

Ancak unuttukları bir şey var; halk yutmuyor artık bunları. Çünkü herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor.

Bu tip boş işlerden sorumlu zat-ı muhterem efendiler, özellikle hedef olarak HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ı hedef alıyorlar ve başkan Savaş üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar.

Bunlar özellikle HBB'nin büyük projelerini hayata geçireceği veya geçirdiği dönemlerde ortaya çıkarlar ve teşekkür etmek yerine sosyal medya hesapları üzerinden bir kaç cümleyle köstek olmaya çalışırlar. 

Dikkatleri başka yerlere çekerler ki, sadece o proje üzerinden olan söylemleri ve isimleri konuşulsun isterler...! 

Ama Lütfü başkanın bunlara çok takıldığını düşünmüyorum. İyi de bir ekibi var. Allah var hem HBB hem de HATSU başarılı çalışmalara imza atıyor.

Hatay halkı da biliyor, görüyor ve takdir ediyor.

Gerisi çok da önemli değil... 

Bu memleket boş laf üretenlere, Lütfü başkan üzerinden prim yapmaya çalışanlara ve çapsızlara yine gerekli cevabı verir nasıl olsa.

Sağlıcakla kalın.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar