Hatay
BIST10151.58
DOLAR32.1658
EURO35.1937
ALTIN2469.1
BTC/USD66055.61
Mustafa Zeki OĞUR

Mustafa Zeki OĞUR

Mail: htyhaberajansi@gmail.com

BAŞKAN SAVAŞ'I YIKAMAYACAKLAR..!

BAŞKAN SAVAŞ'I YIKAMAYACAKLAR..!

İskenderun ilçesinde bir gazeteci Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz'ın AKP'li vekillerle hareket ettiğini dile getirmiş.

Bende geçtiğimiz haftalarda CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal'ın AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ile gizli dirsek temasında olduğunu iddia etmiştim.

Aslında farklı siyasi parti belediye başkanlarının, milletvekillerinin, il-ilçe başkanlarının ve yöneticilerin bir araya gelmesi hem çok doğal hem de birlik beraberlik adına olumlu bir davranış.

Ancak samimiyet olursa...!

Örneğin Gaziantep eski Belediye Başkanı Celal Doğan'ı ben defalarca kez takdir etmişimdir. Neden? Adam herkesi karşılar, herkesle görüşür ve memleketine bir şeyler katmak için mücadele ederdi. Sırf biriyle arası açık diye farklı siyasi partinin vekiliyle gizli kapılar ardında çıkar, şahsi menfaat siyaseti yapmazdı.

Keşke Hatay'ın tüm vekilleri bir araya gelebilse... Bunu kim istemez ki? Ama şahsi siyasi çıkarları ve birilerinin kuyusunu kazma planlarını bir kenara bırakmak koşuluyla..!

AKP'li vekil Hüseyin Yayman ile CHP'li vekil Serkan Topal'ın sık sık bir araya geldiklerini yazdığımda özellikle Serkan(cılar) çok eleştirmişti.

Yayman ile Topal'ın tek derdi ne? HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ı her fırsatta karalamak, itibarsızlaştırmak ve o kadar yapılan hizmeti görmezden gelip ağız birliğiyle eleştirmek.

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz için de aynı şeyi söyleyebilirim.

Anlayacağınız; derdi memeleket değil de, derdi LÜTFÜ SAVAŞ olanlar bir araya geliyor.! İşte ben bu yüzden eleştiriyorum.

Yayman ile Topal boy boy resim çekilip sosyal medya hesapları üzerinden paylaşım yapıyorlar. İyi de Hatay için ne yaptınız? Kaç tane projeniz var?

En büyük projelerinin Lütfü başkanı yıkmak olduğunu düşünüyorum.

HBB'yi AKP'ye teslim edecek kadar gözü dönmüş sözde CHP'lilerin olduğunu da çok iyi biliyorum.

Neden? Yeter ki Lütfü Savaş kazanmasın!

Yayman derinden gidiyor. HBB'nin içerisinde gizli görüştüğü bir kaç kişinin olduğu da söyleniyor. Bunu da netleştirmek için elimden geleni yapacağım.

Bunlar dört koldan sardırsalar da emellerine ulaşamayacaklar. Ne yaparlarsa yapsınlar Lütfü başkanı yıkamayacaklar, itibarsızlaştıramayacaklar ve Hatay'daki LÜTFÜ SAVAŞ gerçeğini değiştiremeyecekler.

Kalın sağlıcakla.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar