Zaferin gizli kahramanı 'Ahmet Atıç'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zaferin gizli kahramanı 'Ahmet Atıç'
Abone ol
31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti zaferinin gizli kahramanı Ahmet Atıç, seçimin kazanılmasında büyük rol oynadı.

Atıç, seçimlere ilk olarak doğru kadro kurarak başladı. Atıç, çalışma ekibinin çoğunluğunu 2007-2011 arasında gençlik kolları başkanlığında yürütmede yer alan başta Mustafa Kanlı, Abdulgani Doğruca, Hasan Çekmen, İlyas Bayraktar, Battal Murat Hamtaş, Ayşe Dağlı, Ayşe Coşkun Altıok ve daha sonrasında İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Okay ve yardımcısı Adem Karedeniz ile Antakya Kadın Kolları Başkanlığı yapmış Sabriye Güçlü’den oluşturdu. 

Ayrıca iyi bir avukat ekibi ile sandık eğitimlerinde tüm ilçelere müşahit ve sandık görevlilerine eğitim sağladı. Eğitimin başında seçim uzmanı olmuş Av. Durdu Oduncu, Av. Hüseyin Dilmeç, Av. Dilay Arslan ve Av. Umut Akıl tüm ilçelerde denetim ve eğitim işlerini yürüttü. Seçim döneminde ekibiyle gece gündüz her ilçede, her mahallede ve her sokaklarda çalışmalar yapan Atıç, bütün programları titizlikle ve en ince detayına kadar düzenledi ve başarılı çalışmalar çıkararak ekibine güvenerek istediği zafere ulaştırdı.

HİZMET AŞKIYLA DURMADAN ÇALIŞTI

Atıç, 2 dönemdir CHP’nin elinde olan Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin AK Parti zaferiyle sonuçlanması için gece gündüz çalıştı ve çalıştırdı. Sağlam bir kadroyla yerel seçimde programlar düzenleyen Atıç, her ekibe farklı görevler verdi. Aynı zamanda verdiği talimatlarla ekibini doğru yönlendiren Atıç, partisi için yılmadan çalıştı. Atıç yaptığı çalışmalarla bunu sadece görev aşkı ile olacağını, ruhen ve bedenen tüm varlığıyla partisi için koşturduğunu gösterdi.

SEÇİM ÇALIŞMALARI ÖRNEK OLDU
Atıç ve ekibinin çalışmaları gözle görülür şekilde takdir topladı. Ekibin yaptığı çalışmalar AK Parti Genel Merkezi nezdinde Şubat ayında Ak Deniz Bölge birincisi, Büyükşehirler Türkiye birincisi ve tüm şehirler için de Türkiye dördüncüsü oldu. Mart ayında yaptığı çalışmalarda da Türkiye birincisi olmayı başardı. Yapılan başarılı çalışmalar neticesinde AK Parti Genel Merkezden teşekkür aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÜLFET 2 muhteşem konser ile bayramda ses getirecek!Önceki Haber

ÜLFET 2 muhteşem konser ile bayramda ses...

HBB Başkanı Mehmet Öntürk'ten bayram müjdesiSonraki Haber

HBB Başkanı Mehmet Öntürk'ten bayram müj...

Yorum Yazın