Yüksel Arslan, depremzede vatandaşlarla kucaklaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yüksel Arslan, depremzede vatandaşlarla kucaklaştı
Abone ol
İYİ Parti Ankara 3. Bölge 1. sıra Milletvekili Adayı Yüksel Arslan bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Bala ilçesine bağlı Kesikköprü mahallesinde bulunan kampta ağırladığı depremzede vatandaşları ziyaret etti.

Ankara halkının sevdiği ve yakından tanıdığı Arslan, deprem bölgesinden gelen ve Kesikköprü kampına yerleşen depremzede vatandaşları hem ziyaret etti, hem de acılarını paylaştı.

Vatandaşlarla bire bir yakından ilgilenen Arslan, aynı zamanda çocukları da unutmadı ve kampta bulunan tüm çocuklara oyuncak hediye ederek çocukları da sevindirmiş oldu.

Gittiği her yerde teveccühlerle karşılanan Arslan'a, Kesikköprü Kampı sorumlu müdürü Cem Salman eşlik etti. 

Arslan ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, her zaman depremzede vatandaşların yanında olduklarını, bundan sonra da yalnız bırakmayacaklarını vurguladı.

Kampa siyaset yapmak için gelmediğinin de altını çizen Arslan; "Ülke olarak gerçekten çok büyük bir felaket yaşadık. Özellikle bu felaketi yaşayan yurttaşlarımızın yaşamış oldukları travmanın da farkındayız ve bu travmayı en kısa sürede atlatabilmeleri için de var gücümüzle çalışmaktayız.

Ülke olarak kenetlenmiş durumdayız. Böyle günlerde birlik beraberliğin ve dayanışmanın önemini bir kez daha anlıyoruz. Yaraları sarana kadar mücadelemiz, çalışmalarımız devam edecektir.

Allah bizleri bir daha böyle bir felaketle sınamasın inşallah. Ayrıca deprem felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun." Dedi.

Yüksel Arslan kimdir?

28.09.1963 yılında Ankara'nın Beypazarı ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini Beypazarı'nda, lise öğrenimini Keçiören Çevre Sağlık Lisesi'nde, yükseköğrenimini ise Ankara Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsü'nde Tıbbi Teknolog olarak tamamladı.

1981 yılında Sağlık Bakanlığı bünyesinde Çevre Sağlık Teknisyeni olarak görev başladı. Öğretmenlik, Okul Müdür Muavinliği, Şube Müdürlüğü, Daire Başkanlığı ve Bakanlık Müşavirliği gibi farklı görevlerde bulundu.

2019 yılından bu yana Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüttü.

Arslan, AHİD, Ankaralılar Vakfı, Beypazarlılar Vakfı ve Derneği gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yönetim kademelerinde görev almaktadır. Aynı zamanda ASKİ Spor Kulübü başkanıdır.

28. Dönem Milletvekili Adayı olmak için yürütmekte olduğu görevinden ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bir günlük zorunlu mola!Önceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bir günlük zor...

Türkiye'de örnek muhtar 'CİHAT CEYLAN'Sonraki Haber

Türkiye'de örnek muhtar 'CİHAT CEYLAN'

Yorum Yazın