TÜRKİYE’NİN EN ETKİLİ RESÜSİTASYON SEMPOZYUMU HATAY’DA DÜZENLENİYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÜRKİYE’NİN EN ETKİLİ RESÜSİTASYON SEMPOZYUMU HATAY’DA DÜZENLENİYOR
Abone ol
Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği,Hatay İl Sağlık Müdürlüğü ve Mustafa Kemal Üniversitesi işbirliği ile Türkiye’nin en etkili Resüsitayon ( Yeniden Canlandırma) Sempozyumu olan 8. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumu RESÜSİST 2022 Hatay’da düzenleniyor.

Konu ile ilgili davet mektubu yayınlayan ATT DER Genel Başkanı Abdullah BALTACI;

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği, Hatay İl Sağlık Müdürlüğü ve Mustafa Kemal Üniversitesi işbirliği ile 17 Mayıs 2022 tarihinde Hatay’da Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü Atatürk Konferans Salonunda düzenlenecek olan” 8. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumu’na sizleri davet etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Günümüzde yaşanan bilimsel ve teknolojik gelişmeler sağlık çalışanlarının eğitiminde ve mesleki gelişimlerini sürdürmede doğru stratejilerin multidisipliner bir anlayışla uygulanmasını zorunlu kılmaktadır. Bu amaçla çalışma hayatında iş birliği yapan paydaş kurumların bütüncül bir anlayış ve işbirliği içerisinde gerçekleştireceği bu bilimsel şölenin ülkemiz sağlık sistemine önemli katkılarda bulanacağına inanıyoruz.

Alanında uzman konuşmacıların katılımıyla gerçekleştirilecek olan sempozyumda; farklı kültür ve coğrafyalardan harmanlanan bilgi ve deneyimlerinin paylaşılarak ülkemizde Acil Sağlık Sisteminin gelişimine katkıda bulunmayı, yaşadığımız sorunlara karşı da ortak aklı hakim kılmayı hedefliyoruz.

İzmir, İstanbul, Batman, Diyarbakır, Adana, Denizli ve küresel pandemi şartlarında online olarak ve rekor katılımlarla gerçekleştirdiğimiz Resüsitasyon Sempozyumlarının ardından; tarihi ve kültürel eserleri, uzun sahil şeridi, termal kaynakları, doğal güzellikleri, yaylaları, zengin mutfak kültürü, farklı dinlere ait mekânlara ev sahipliği yapması gibi birçok özelliğiyle medeniyetlerin muhteşem bir mozaik gibi bir araya geldiği Hatay’da buluşmak dileğiyle…

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DEVA Partisi Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı Çanakcı: ‘Yangına benzinle gidiliyor’Önceki Haber

DEVA Partisi Ekonomi ve Finans Politikal...

RAP RÜZGÂRI EXPO’DA ESECEKSonraki Haber

RAP RÜZGÂRI EXPO’DA ESECEK

Yorum Yazın