O sadece restaurant sahibi değil, milletine hizmetkar bir yardımsever

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
O sadece restaurant sahibi değil, milletine hizmetkar bir yardımsever
Abone ol
Yıllarca özel harekat polisi olarak vatanına, milletine hizmet eden Ahmet Turan Hoşaf, emekli olduktan sonra da kendini milletine hizmet etmeye adadı.

2019 yılında Ankara ili Gölbaşı ilçesinde devir aldığı Ay Işığı Ev Yemekleri restaurant sayesinde sektöre giriş yapan Ahmet Turan Hoşaf, hayırseverler ile birlikte yaptığı çalışmalarla ve halkın yararına olan projeleriyle kısa sürede adından söz ettirmeyi başararak, ilklere imza attı.

Vatanına, milletine aşık değerli bir şahsiyet olarak bilinen Ahmet Turan Hoşaf’ın adını ilk defa pandemi döneminde duymuştuk.

Pandemi döneminde, muhtarlıkların ve Türk Kızılay’ın belirledikleri yardıma ve bakıma muhtaç bir çok vatandaşın evine her gün sıcak yemek servisi yapmıştı ve ilçe halkının da takdirini toplamıştı.

Evlere sıcak yemek servisinin yanı sıra, Ay Işığı Ev Yemekleri işletmesine gelen yardıma muhtaç vatandaşları geri çevirmediği ve herkese gönülden destek verdiği de çok konuşulmuştu.

Pandemi süreci bitti, ama Hoşaf'ın hizmet aşkı bitmek bilmedi. Başlattığı “Askıda Yemek Sosyal Sorumluluk Projesi” artık yurt dışından bile duyulur olmuş ve herkes projeye kendince katkı sağlamak istemiş.

Hoşaf, bu iş de tek başına olmadığını üzerine basa basa dile getiriyor ve projede  kimin katkısı varsa Allah hepsinden razı olsun diyor.

Deprem Felaketi Yaşayan Depremzede Vatandaşların da Yanında Oldu

6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle Ankara’ya gelen depremzede vatandaşlara da kucak açan Ay Işığı Ev Yemekleri sahibi Ahmet Turan Hoşaf, depremzede vatandaşların yaralarını sarabilmek için büyük çaba harcadı.

Bir çok depremzede vatandaşı işyerinde ağırladı, bir çok vatandaşın bizzat evlerine kadar da sıcak yemek servisi yaptı.

Hiç bir karşılık beklemeden, samimi bir şekilde hayırseverlerin destekleriyle vatandaşa hizmet eden Ay Işığı Ev Yemekleri, Muhtarlıkların ve Türk Kızılay’ın belirledikleri adreslere her gün sıcak yemek servisi yapmaya devam ediyor. 


  • 0
    SEVDİM
  • 9
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Offroad 5. Ayak Trabzon’daydıÖnceki Haber

Offroad 5. Ayak Trabzon’daydı

Malatya’ya 310 geçici konut dahaSonraki Haber

Malatya’ya 310 geçici konut daha

Haber Yorumları

  • Nevzat Muarat15-11-2023 19:11

    Ahmet çok başka bir insan ğönlünün güzelliği kalbine yansımış hep böyle kalırsın inşallah Amin

Yorum Yazın