Muhtar Cihat Ceylan: Daha yeni başlıyoruz!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhtar Cihat Ceylan: Daha yeni başlıyoruz!
Abone ol
Yaptığı başarılı çalışmalarla sürekli gündeme gelen Ankara ili Gölbaşı ilçesi Bahçelievler Mahalle Muhtarı Cihat Ceylan bir açıklama yaparak, 2019 yılından bu yana halka hizmet için çaba sarf ettiğini ve bundan sonra da elinden gelenin fazlasını yapmak için gayret edeceğini belirti.

Muhtat Ceylan, yaptığı açıklamada; "2019 yılında göreve geldiğimiz ilk günden bugüne çoğu konuda düşündük, çalıştık, didindik fakat en büyük çabamız her zaman insanlarımızın öncelikle bir iş sahibi olması oldu. Necm Suresi, 39. Ayet der ki: “İnsan için, yalnızca çalışmasının, gayretinin, hâlis niyetlerinin karşılığı vardır.” Bizler de bunu düstur edindik, bunu biliyoruz ve bu yolda canla başla çalışmaya devam ediyoruz.

Rabb’imizin gösterdiği yoldan ilerleyerek Gölbaşı’nda ne kadar fabrika ve iş yeri varsa hepsini tek tek gezdik. İş yeri sahipleri ve insan kaynakları yetkilileri ile bir araya gelerek istihdama yönelik çeşitli toplantılar gerçekleştirdik. Kendimize, iş verenle iş arayanlar arasında bir köprü olma vazifesi addettik. Mühendisinden aşçısına, temizlik personelinden şoförüne vasıflı ya da vasıfsız, birçok iş kolunda iş arayanla iş vereni ortak noktada buluşturup her alanda ve her meslekte bu köprü olma vazifemizi yerine getirdik. Bu vazifemizi gerçekleştirmeye bıkmadan ve usanmadan bugün bile devam ediyoruz.

Tüm bunları yaparken elbette ev hanımlarımızı da unutmadık. Özellikle çocuklarından ya da farklı sebeplerden dolayı tam zamanlı çalışamayacak durumda olan ev hanımlarına yönelik evde iş arayışlarımız konusunda kafa yorduk. Bileklik ve örgü gibi el işleriyle ya da mantı, gözleme, bazlama, kete, yufka, ekmek, midye, sushi gibi yiyecekler hazırlayıp üreten hanımlarımızın evlerinde iş yapmalarına ve düzenli kazanç sağlayarak ev ekonomilerine katkıda bulunmalarına vesile olmaya devam ediyoruz.

“Hanımeller” adı altında el emeği ürünler yapan kadınlarımıza zaman zaman kermesler, şenlikler ve etkinlikler düzenliyor, sosyal medya paylaşımlarımızla bu oluşumu destekliyor, alıcılarla buluşabilmelerine ve emeklerinin karşılığını alabilmelerine var gücümüzle yardımcı oluyoruz.

“Askıda İş” projemizle, bugüne kadar toplamda 2.500’den fazla kişinin istihdamına aracı olmak, düzenli bir kazanç elde edebilmelerine ve ev ekonomisine katkıda bulunabilmelerine katkıda bulunabilmek bizim için hizmetlerin en güzeli. Tek temennimiz, olabildiğince en yüksek sayıda insanımıza iş arayışlarında yardımcı olabilmektir. Rabb’im, bizleri hakkıyla çalışan ve alnının teriyle ekmeğini kazanan kullarından eylesin.
Ve Diyorum ki; DAHA YENİ BAŞLIYORUZ!"


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mehmet Öntürk: Hatay'ı kalkındırıp gençlere teslim edeceğizÖnceki Haber

Mehmet Öntürk: Hatay'ı kalkındırıp gençl...

Lütfü Savaş: 10 ilçemizde 18 altyapı projemize başlıyoruzSonraki Haber

Lütfü Savaş: 10 ilçemizde 18 altyapı pro...

Yorum Yazın