Cihat Muhtar Mahalledeki çocukları unutmadı... Mahallede şenlik vardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cihat Muhtar Mahalledeki çocukları unutmadı... Mahallede şenlik vardı
Abone ol
Gölbaşı ilçesine bağlıBahçelievler Mahalle Muhtarlığı "Mahallede Şenlik Var" etkinliği kapsamında 3. Şenlik etkinliğini yaptı.

Çocuklar için düzenlenen etkinliklerde yüz boyama, balon atölyesi, zeka ve beceri oyunları gibi birçok aktivite yer aldı.

Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı'nın "Mahallede Şenlik Var" etkinliği, 24 Nisan günü Fırat Çakıroğlu Parkında yapıldı. Şenlik kapsamında yüz boyama, balon atölyesi, zeka ve beceri oyunları, lokma ikramı, patlamış mısır ikramı ve geleneksel çocuk oyunu etkinlikleri çocuklarla, el emeği ürünler yiyecek içeçek,2. el eşya ,kıyafet,el sanatları, antika, örgü oyuncak, çeyizlik, takı vs. Gibi ürünlerde yetişkinlerle buluştu.

Gölbaşının en sosyal Muhtarlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın hemen sonrasında eğlence dolu etkinliklerle güzel zaman geçirebilmeleri amacıyla hazırlanan mahalle şenliğinin, 3. programı Fırat Çakıroğlu parkında yapıldı.Her yıl bahar ayında devam edecek ve eğlence heyecan dolu günler önümüzdeki yıllarda farklı mahallelere taşınacak. 'Mahallede Şenlik Var' sloganıyla yaşama geçirilen etkinliklerde, çocuklar arkadaşlarıyla birlikte güzel zaman geçirip çeşitli oyunlar oynadı.

Bahçelievler Mahallesi Muhtarın Cihat Ceylan düzenlenen şenlik alanını gezerek çocukların ve ev ekonomisine katkıda bulunmak isteyen üreten kadınların yanında olduklarını kaydederek, şunları dile getirdi:

"Çocuklarımızı ve üreten kadınlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Bugün çocuklarımızın eğlencesine ortak olmak, onların düzenlediğimiz şenlikler sayesinde mutluluğunu görmek, bizleri çok memnun etti. Çocuklarımızı ve Ailelerimizi yaşamın stresinden biraz olsun uzaklaştırarak sosyalleşmeleri, eğlenceli bir gün geçirmeleri için muhtarlık olarak yeni etkinlikler düzenliyoruz.

Her yıl mahallemizde yapacağımız bu şenliklerde müzik yayını, ikramlar ve yüz boyama etkinlikleri, el emeği ürünlerin satışı, sağlık taraması olacak. Dolu dolu bir program düzenledik.

Etkinliğimize katılan Gölbaşı Belediye Başkanımız Yakup Odabaşı'nın Eşi Seher Odabaşı'na, İlçe sağlık Müdürümüz Ülgen Güllü'ye ve İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlilerimize, Ziçev Vakfına, Çiğdemim derneği'ne, Gölbaşı İHH gönüllüleri'ne, Kaysi Spor Şenol Kaysi'ye, Karşıyaka mahallesi Muhtarı Gülay Candemir ve azalarına, Hacılar Mahallesi Muhtarı Binnur Aykut'a ve stand açan mahalle sakinlerine ve mahallemiz güzel insanlarına etkinliğe katılım sağladıkları için çok teşekkür ederim.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şahin'den Öntürk'e hayırlı olsun ziyaretiÖnceki Haber

Şahin'den Öntürk'e hayırlı olsun ziyaret...

Uyuşturucu operasyonunda 5 kişi yakalandıSonraki Haber

Uyuşturucu operasyonunda 5 kişi yakaland...

Yorum Yazın