Başkan Hüzmeli: 'Sorunları çözecek güçteyiz'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Hüzmeli: 'Sorunları çözecek güçteyiz'
Abone ol
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) saha çalışmalarına İl ve İlçe gezileri yaparak hızla devam ediyor.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Hatay'a gelen DEVA Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin, Deva Partisi Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf, Deva Partisi İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanı Nazlı Seda Vural İl Başkanlığında gündemi değerlendirdi.

Hatay'a gelen DEVA heyeti, Defne İlçe Başkanlığında vatandaşla buluştu

Defne ilçe ziyaretinde yaşanan coşkuya kayıtsız kalmayan Deva Heyeti burada yaşadığı moral motivasyon sayesinde seçimlerinin Hatay düzleminde DEVA Partisi için zor geçmeyeceğini düşündüren manzara ile karşılaştılar.

Salona sığmayan davetlilerin yaşattığı coşkuyla gerçekleşen toplantıda Deva Partisi Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin de katıldı.

Defne İlçe Başkanı Nidal Hüzmeli'nin misafirlerini kapıda karşıladığı buluşmada, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin, Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf, İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanı Nazlı Seda Vural, Kurucular Kurulu Üyesi İbrahim Gezer, Hatay İl Başkanı İlker Eker, Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakıllı ve teşkilat üyeleri yer aldı.

Hüzmeli “Sorunları Çözecek güçteyiz”

Hatay Deva Teşkilatında ismi öne çıkan ve başarılı çalışmaları ile göz dolduran Başkan Hüzmeli, İlçe binasını dolduran yüzlerce vatandaşa teşekkür ettiği konuşmasında; “ben demeden biz diyerek çalışmanın” önemine vurgu yaptı.

Ülkenin içinde bulunduğu durumun çözümsüz olmadığını ifade eden Hüzmeli, “yurttaşlarımızın kaygı içinde olmalarını anlıyorum ama DEVA Kadrolarının ülkede yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen kronikleşmiş sorunların üstesinden gelecek güçte olduklarını unutmamalarını ve yarınlara umutla bakmaları temennisi dile getirdi.

Defne cadde ve sokaklarında esnaf ziyareti yapan heyetin girdikleri dükkânlarda esnafla yaptıkları samimi diyaloglar dikkat çekti. Vatandaşlara Deva Partisinin çözüm paketlerini anlatan genel başkan yardımcıları iktidarın çözemediği sorunlar yüzünden yaşayan ekonomik darboğazın çözüm adresi Ali Babacanın selamlarını esnaflara ilettiler. Defne’de semt pazarını da gezen Deva Partisi mavi yelekliler vatandaşlara pazar poşeti dağıttı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ameliyatsız Mide Küçültme Vücuda Sağlık ve Form VeriyorÖnceki Haber

Ameliyatsız Mide Küçültme Vücuda Sağlık...

St. Simon Otel yaz-kış misafir ağırlıyorSonraki Haber

St. Simon Otel yaz-kış misafir ağırlıyor

Yorum Yazın